Poniżej znajdziecie kilka odnośników do ostatnich publikacji, audycji radiowych oraz materiałów wideo z ostatnich miesięcy.
O historii lodów – Sztuka Jedzenia, Czwórka
Rynek gastronomiczny i turystyka kulinarna w obliczu pandemii – FOR Talks
Jedzenie w trakcie upałów – Pytanie na śniadanie
O trendach w gastronomii i turystyce kulinarnej (po fińsku) – Pintxo Food&Culture
Chcesz wkurzyć wegetarianina? Zadaj mu jedno z tych pytań. Dlaczego Polacy wciąż nie akceptują niejedzenia mięsa? – Kobieta.pl
O owocach i gofrach – Sztuka Jedzenia, Czwórka
O neurogastronomii, historii sztućców, kimchi i dyplomacji kulinarnej słów kilka… – Kopalnia wiedzy
Jedzenie zaczyna się od opuszków palców – Sztuka Jedzenia, Czwórka
O algach w kuchni – Pytanie na śniadanie
Polka z nagrodami w międzynarodowym konkursie kulinarnym – Polskie Radio
Jedzenie w barwach narodowych. Biało-czerwona fasola z orłem – Sztuka Jedzenia, Czwórka