[email protected]
Kuchniokracja

Menu

Skip to content
  • Strona główna
  • Podcast Kuchniokracja
  • O mnie
  • About me
  • Kuchniokracja w mediach

Kuchnia szwedzka – spotkanie

2 listopada, 2021 by Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Jeśli chcielibyście się dowiedzieć czegoś więcej o szwedzkiej kulturze chleba i słodkościach, to zapraszam do obejrzenia zeszłotygodniowego nagrania ze spotkania promującego książkę Tradycje kulinarne Szwecji.

Podobne wpisy

  • Dwa Kulinarne Oskary dla „Tradycji kulinarnych Finlandii”Dwa Kulinarne Oskary dla „Tradycji kulinarnych Finlandii”
  • Tippaleivät – fińskie chruściane gniazdkaTippaleivät – fińskie chruściane gniazdka
  • Słowenia od kuchniSłowenia od kuchni
  • Turku od kuchniTurku od kuchni
  • Tradycje kulinarne FinlandiiTradycje kulinarne Finlandii
Udostępnij
In Książki, Kuchnia nordycka, Kultura żywieniowa   Tagged chleb, fika, kawa, kuchnia nordycka, kuchnia szwedzka, kultura kulinarna, prelekcja, Szwecja, słodkie, Tradycje kulinarne Szwecji, wypieki   Bookmark the permalink.

Post navigation

← Spotkanie online o kuchni szwedzkiej
Czosnkowa pierś z gęsi →

Podcast

Ostatnie wpisy

  • Deser – wspomnienie lata
  • Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2023!
  • Fiskeboller – norweskie klopsiki rybne
  • Do poczytania, posłuchania i pooglądania (sierpień 2022 – październik 2022)
  • Fårikål – baranina z kapustą
  • Kulinarna podróż po krainie fiordów i premiera książki „Tradycje kulinarne Norwegii”
  • Trendy kulinarne na 2023 rok
  • Kuchnia ukraińska – podcast
  • Tarta z brzoskwiniami i kremem budyniowym
  • Kuchnia oszczędna, czyli o gotowaniu w kryzysowych czasach
  • Duszone warzywa (bakłażan, kalarepa, cukinia, cebula)
  • Zupa dyniowa z malinami i cheddarem
  • Makaron z pesto z awokado, pietruszki i kolendry
  • Kulinarne pole bitwy – podcast

Archiwa

Kategorie

  • Desery z zielonej herbaty (17)
  • Dom i design (9)
  • Japonia (43)
  • Jedzenie dla malucha (22)
  • Książki (47)
  • Kuchnia amerykańska i brytyjska (20)
  • Kuchnia arabska, perska i turecka (11)
  • Kuchnia chińska i wietnamska (8)
  • Kuchnia francuska, włoska i hiszpańska (19)
  • Kuchnia fusion (465)
  • Kuchnia indyjska i tajska (13)
  • Kuchnia japońska (64)
  • Kuchnia koreańska (19)
  • Kuchnia meksykańska, Ameryki Środkowej i Południowej (7)
  • Kuchnia nordycka (20)
  • Kuchnia polska (89)
  • Kuchnia słowiańska (9)
  • Kultura azjatycka (20)
  • Kultura żywieniowa (214)
  • Napoje (6)
  • Podróże kulinarne, imprezy (127)
  • Rok z kuchnią USA (18)
  • Słodycze, ciasta, desery (377)

Meta

  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org

Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Brasserie WordPress Restaurant Theme Powered By WordPress
Ta strona używa cookies w celach zbierania statystyk, naciśnij OK, jeśli akceptujesz. OKOdrzuć Czytaj więcej
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT